Malmsten, 2009’dan beri Dünya Su Sporları’nın Resmi Tedarikçisi olup dünya çapındaki su sporları arenalarını en kaliteli ekipmanlarla donatmaktadır. Yenilenen 2025-2028 sözleşmesi kapsamında Malmsten, Dünya Su Sporları Şampiyonaları, Dünya Su Sporları Master Şampiyonaları, Dünya Su Sporları Yüzme Şampiyonaları (25m) ve tüm su sporları için Dünya Kupaları dahil olmak üzere çeşitli prestijli su sporları yarışmalarına geniş bir yelpazede yenilikçi ve etkileyici ekipman sağlayacaktır.

Sağlayacakları ekipmanlar arasında yüzme için yarış hattı çizgileri, açık su yüzme için şişme yatay boyun direkleri ile dönüş ve yol gösteren direkler, su topu için resmi su topu golleri, oyun alanı işaretlemeleri/sınırları, top bırakma sistemleri ve hakem platformları gibi su topu maçlarında hakem altyapısı bulunmaktadır.

Dünya Su Sporları Başkanı Husain Al-Musallam, Malmsten’in rekabetçi yüzmedeki köklerinin derin bir anlayışa sahip olduğunu belirterek, “Malmsten, dünya çapındaki su sporlarında gereken ekipmanı derin bir şekilde anlıyor. Ayrıca, sporcuların en iyi performanslarını sergilemelerine izin veren en iyi cihazların önemini de fark ediyorlar. Malmsten ile olan işbirliğimizi yenilemekten dolayı çok mutluyuz ve gelecek yıllarda işbirliğimize devam etmekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Ekipman sağlamanın yanı sıra, Malmsten ayrıca Dünya Su Sporları Burs Programı’na yatırım yapacak ve geleceğin elit sporcularının yeteneklerini geliştirebilmeleri ve en adil koşullarda en iyi performanslarını sergileyebilmeleri için en iyi fırsatları sunacaklarını garanti edeceklerdir.

Malmsten CEO’su Marcus Malmsten, “Malmsten olarak Dünya Su Sporları ile uzun vadeli işbirliğimizden son derece gurur duyuyoruz.” dedi ve ekledi: “Babam Tommy Malmsten, şirketi işlevsel ve dayanıklı su sporları ekipmanları tedarik etmek amacıyla kurdu ve 2009’da başlayan bu ortaklığa devam etmekten onur duyuyorum. Dünya Su Sporları’nın vizyonunu desteklemekten ve ‘sağlık, yaşam ve spor için su birliği’ sloganı altında su topluluğuna destek olmaktan gurur duyuyoruz.”

Malmsten Türkiye Distribütörü Ada Spor olarak bu güzel haberi web sitemizde duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Haberin tamamını okumak için tıklayınız.